آخرین اخبار

7. آبان 1391 - 11:45   |   کد مطلب: 1449
بهارانه- رزمایش تاکتیکی دفاع از کوی و برزن گردان بیت المقدس حوزه امام صادق (ع) سپاه ناحیه بهار به مدت دو روز در تاریخهای 5 و6 آبان ماه در محل پادگان سید الشهداء با حضور بسیجیان این ناحیه برگزار شد.

به گزارش بهارانه، در این رزمایش که با استقبال گرم بسیجیان گردان بیت المقدس حوزه مقاومت بسیج امام صادق(ع) شهر بهار و با حضور گردانهای سپاه ناحیه همدان در محل پادگان سید الشهدا انجام شد ، بسیجیان با آموزشهای تئوری و عملی دفاع از کوی و برزن و تیر اندازی با سلاح سازمانی آشنا شدند.

در صبحگاه مشترک گردانهای بیت المقدس سپاه همدان و بهار که معاون مردمی سازمان بسیج مستضعفین و فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) استان همدان حضور داشتند  سردار سیف گفت: بسیجیان با استقامت و ایستادگی در برابر دشمنان و پوشالی بودن تهدیدات آنان اثبات کردند که برای دفاع از انقلاب و آرمانهای امام عزیز از هیچ تهدید و تحریمی نخواهند ترسید و تاکید کرد :  بگذارید دشمنان صدای شما را در سر تا سر جهان بشنوند که لحظه ای از اهداف انقلاب  و رهبری غافل نبوده و همیشه با پیروی از فرمایشات ولی امر مسلمین جهان از این نهضت حسینی دفاع خواهید کرد و با بصیرت افزایی و تعمیق معنویت راه شهدا را ادامه خواهید داد.

معاون مردمی سازمان بسیج مستضعفین  در ادامه افزود: امروز به بر کت انقلاب اسلامی کشورهای منطقه بیدار شده اند و یکی پس از دیگری سرکردگان وابسته خود را از حاکمیت پایین می کشند.

در پایان بر نامه صبحگاه مشترک ، سازماندهی نیرو ها و استقرار آنها در محل پادگان تمرین شد و گردانها برای عملیات رزمی و تیر اندازی و مقابله با دشمن فرضی آماده شدند.

دیدگاه شما