6. ارديبهشت 1405 - 22:33   |   کد مطلب: 45595
شهردار بهار در آیین کلنگ زنی فاز دوم پارک بانوان بر عدم فروش املاک شهرداری بجز اهداف عمرانی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ آیین آغاز عملیات اجرایی فاز دوم پارک بانوان شهر بهار ظهر امروز با حضور شاهین فرجی‌فر، شهردار بهار، جمعی از مسئولان و شهروندان برگزار شد.

 

گسترش پارک بانوان با مشارکت مردم

 

شهردار بهار با اشاره به نیاز شهر به توسعه فضاهای ویژه بانوان گفت:  

«فاز نخست پارک بانوان در زمینی حدود دو هزار متر مربع اجرا شد، اما بنا بر درخواست‌ها، فاز دوم نیز با مشارکت مستقیم مردم و از محل پرداخت عوارض خریداری و تأمین اعتبار شد. سه هزار و پانصد متر زمین جدید تملک شده و تا پنج یا شش ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

وی همچنین اعلام کرد که در کنار توسعه فضای سبز و امکانات تفریحی، بازارچه دائمی ویژه بانوان برای عرضه صنایع‌دستی و مشاغل خانگی در ورودی‌های مجموعه ایجاد خواهد شد.

 

پروژه‌های عمرانی با پشتوانه مشارکت مردمی

 

فرجی‌فر در ادامه با قدردانی از همراهی مردم اظهار داشت: شما مردم ورودی شهر را ساختید، پارک آفتاب، چهارباغ آیت‌الله بهاری، بلوار شهید بهشتی شما مردم آن را به سرانجام رساندید و من صمیمانه سپاسگزارم.

 

وی افزود: بودجه شهرداری از ۲۰ میلیارد تومان به ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است و حتی یک ریال از اعتبارات دولتی در پروژه‌های عمرانی هزینه نشده است.

 

ورود شهرداری به اجرای کمربندی بهار

 

شهردار بهار مهم‌ترین دغدغه امروز شهر را نبود کمربندی دانست و گفت: به دلیل قرار گرفتن شهر در کنار بزرگراه کربلا، تردد کامیون‌ها در کوچه‌ها زیبنده مردم نیست. هزینه اجرای کمربندی بسیار بالاست و در اعتبارات دولتی دیده نشد. بنابراین با همراهی مردم، شهرداری تصمیم گرفته اجرای این پروژه را خود آغاز کند.

او توضیح داد که روز گذشته بازدید مشترکی با امام جمعه از مسیر کنار مصلای شهر تا دانشگاه آزاد انجام شده و این محور بهترین گزینه برای آغاز عملیات کمربندی است.

 

تفکیک و تحویل قطعات مسکونی پس از ۳۰ سال بلاتکلیفی

 

فرجی‌فر به یکی از مهم‌ترین اقدامات مدیریت شهری اشاره کرد:  

«در منطقه بلوار بسیج، حدود ۱۹۰ خانواده بیش از ۳۰ سال در بلاتکلیفی کاربری زمین بودند. امروز ۲۲۰ قطعه مسکونی تفکیک شده و تحویل مردم شده است که به بهبود وضعیت مسکن و کنترل قیمت‌ها در شهر کمک خواهد کرد.

 

وی تأکید کرد: حتی یک سانتی‌متر از زمین‌های تملک‌شده شهرداری برای هزینه‌های جاری شهر فروخته نشده و نخواهد شد. این املاک فقط برای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی هزینه می‌شود. بانک املاک شهرداری امروز بسیار پربار است.»

 

عملیات شبانه‌روزی برای تکمیل پارک بانوان

 

شهردار بهار درباره زمان‌بندی فاز دوم پارک بانوان گفت:  

«تمام تلاش خود را می‌کنیم تا این پروژه تا پایان شهریور یا نیمه نخست مهرماه به پایان برسد و تحویل مردم شود. امکاناتی مانند زمین والیبال، بخش ویژه مشاغل خانگی و فضاهای ورزشی پیش‌بینی شده است.»

 

توسعه متوازن شهر در مسیر آینده

 

فرجی‌فر با اشاره به برخی پروژه‌های در دست اجرا گفت:  

«میدان شهید مصطفوی، چهار باغ آیت‌الله بهاری و سایر پروژه‌ها در راستای توسعه یکنواخت شهر طراحی شده‌اند. با اجرای پروژه‌های زیربنایی، چه بخواهیم و چه نخواهیم، شهر بهار وارد مدار توسعه خواهد شد.»

 

او در پایان ضمن تبریک دهه کرامت افزود: با توکل بر خدا و همراهی شما مردم فهیم، امیدوارم به‌زودی مراسم کلنگ‌زنی کمربندی شهر بهار را برگزار کنیم. فاز نخست این طرح حداقل ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد، اما با همت مردم و اتکای به توان شهرداری، آن را آغاز خواهیم کرد.

 

انتهای خبر/ع

دیدگاه شما