28. تير 1405 - 8:28   |   کد مطلب: 45670
کارشناس سواد رسانه:
رسانه درحال تحمیق مخاطب است
جریان دو قطبی ساز در جامعه در حال تلاش برای تفرقه افکنی با ابزار رسانه و تحمیق مخاطب است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»:در روزهای گذشته، در فضای رسانه‌ای که عموماً شبکه‌های اجتماعی خارجی هستند، جریانی در حال دو قطبی سازی و ایجاد شکاف در بین مردم است.
ین جریان با طرح موضوع، اعزام جان فدایان به جنوب کشور برای مقابله با دشمن سعی در ایجاد دو قطبی جنگ طلب و صلح طلب در جامعه دارد.

 این جریان سعی دارد که به جامعه القا نماید که حملات دشمن آمریکایی به چندین استان جنوبی کشور، حاصل جنگ طلبی جریان انقلابی موسوم به جان فدایان است.
مطالب عنوان شده توسط این جریان به‌لحاظ بیان آن‌چنان ابتدایی و ساده لوحانه است که به‌جای قانع کردن مخاطب، به‌دنبال تحمیق آن است.
جریانی که در پی حادثه مدرسه میناب در جنوب کشور، و اتفاقات متعدد دیگر در طی ۳۹ روزِ جنگ و پس از آن، هیچ واکنشی نسبت به جنایات دشمن آمریکایی و صهیونی نشان نداده و ناگهان به‌تازگی با راه‌اندازی جریان سنگین رسانه‌ای سعی دارد خود را دلسوز حوادث کشور نشان دهد و جامعه را به دو قسمت تقسیم کند.
بسیاری از افرادی که این مطلب را در صفحات مجازی خود به‌صورت کپی برداری شده منتشر می‌کنند، حتی به‌معنای آن و حتی طرز نوشتاری هم توجه ندارند، و دشمن در جنگ رسانه‌ای از این نقطه ضعف نهایت بهره‌برداری را انجام می‌دهد.
پس از تشییع پیکر میلیونی رهبر شهید انقلاب که پیام کوبنده اتحاد و همبستگی مردم برای دشمنان داخلی و خارجی نظام جمهوری اسلامی داشت، تشییع پیکر میلیونی در کشور عراق نیز برای دشمنان غیر منتظره بود.
مراسم وداع و تشییع یک هفته‌ای، نمایش اقتدار و قدرت و انسجام ایرانی و اسلامی را به نمایش گذاشت و دشمن همیشه در چنین شرایطی که در موضع ضعف قرار می‌گیرد، به‌دنبال ایجاد شکاف و اختلاف افکنی در جامعه است تا به این انسجام ضربه بزند.
مردم ما باید در فضای مجازی حول محور وحدت و انسجام و یکپارچگی در برابر دشمنان اقدام به انتشار محتوا کنند و در بازی رسانه ای دشمن قرار نگیرند.
حامد عیوضی

دیدگاه شما