آخرین اخبار

30. مرداد 1404 - 10:11   |   کد مطلب: 44749
عضو شورای شهر صالح آباد شهرستان بهار با اشاره به اهمیت وحدت و همبستگی ملی، تنها راهکار مقابله با فشارهای خارجی را حفظ «عزت ملی» دانست و بر نقش مردم در تقویت این رکن اساسی تأکید کرد.

به گزارش بهارانه؛ حجت‌الاسلام ابوذر طالبی، عضو شورای شهرصالح اباد شهرستان بهار، در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، با اشاره به توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران، عزت ملی را به عنوان مهم‌ترین سپر دفاعی در برابر این تهدیدات معرفی کرد.

 وی با تأکید بر اینکه تاریخ پرفراز و نشیب ایران نشان داده که هرگاه مردم در کنار مسئولان قرار گرفته‌اند، سخت‌ترین بحران‌ها به فرصت تبدیل شده، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمندیم تا با هوشیاری، اجازه نفوذ افکار تفرقه‌افکن را ندهیم، دشمنان ما به خوبی می‌دانند که نقطه قوت این ملت، اتحاد و پایبندی به ارزش‌های ملی و مذهبی است.

عضو شورای شهرستان بهار مطرح کرد: دشمنان تلاش می‌کنند با ایجاد نارضایتی‌های کوچک، شکافی عمیق در بدنه جامعه ایجاد کنند تا بتوانند به اهداف شوم خود دست یابند اما ملت ایران همیشه نشان داده که در برابر این توطئه‌ها هوشمندانه عمل می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه ما نباید فراموش کنیم که عزت ملی صرفاً یک شعار نیست، بلکه یک باور عمیق و یک مسئولیت همگانی است، عنوان کرد: مسئولیت همه ما، از یک مسئول شهری گرفته تا یک شهروند عادی، حفظ این عزت است.

طالبی با بیان اینکه تقویت تولید داخلی و حمایت از کالاهای ایرانی، احترام به بزرگان و شهدای این مرز و بوم، و حفظ هویت فرهنگی و تاریخی، همه از ارکان این عزت هستند، تصریح کرد: در شرایطی که تحریم‌های ظالمانه به اقتصاد ما فشار وارد می‌کند، راه نجات در درون‌زایی و تکیه بر توان داخلی نهفته است، هر چرخ تولیدی که می‌چرخد، هر کالایی که با افتخار عنوان «ساخت ایران» را یدک می‌کشد، قدمی است در جهت استحکام عزت ملی ما.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش جوانان در آینده کشور اشاره کرد و افزود: جوانان ما سرمایه‌های اصلی این مرز و بوم هستند، آن‌ها با خلاقیت و دانش خود می‌توانند به پیشران توسعه کشور تبدیل شوند. مسئولان باید با حمایت از ایده‌ها و ابتکارات جوانان، زمینه رشد و شکوفایی آن‌ها را فراهم کنند.

عضو شورای شهر همدان یادآور شد: دشمنان تلاش می‌کنند با ترویج ناامیدی و بی‌هویتی، جوانان ما را از مسیر پیشرفت منحرف کنند اما وظیفه ماست که با ایجاد امید و فراهم کردن فرصت‌های مناسب، آن‌ها را به آینده‌ای روشن امیدوار سازیم. عزت ملی با کار و تلاش و با امید زنده می‌ماند.

وی به موضوع مسئولیت اجتماعی و اخلاقی در جامعه پرداخت و گفت: عزت ملی تنها به مسائل کلان سیاسی محدود نمی‌شود.

طالبی با تأکید بر اینکه این عزت در رفتار روزمره ما نیز نمود پیدا می‌کند، در احترام به حقوق یکدیگر، در رعایت قانون، در یاری رساندن به نیازمندان و در پاسداشت ارزش‌های اخلاقی، عنوان کرد: یک جامعه عزتمند، جامعه‌ای است که در آن عدالت، مهربانی و مسئولیت‌پذیری حاکم است.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم همه ما در هر جایگاهی که هستیم، با عمل به مسئولیت‌هایمان، گامی کوچک در جهت تقویت عزت و سرافرازی کشور عزیزمان برداریم.

انتهای خبر/

دیدگاه شما