به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛صبح امروز طی مراسمی آئین واگذاری ۱۷ هکتار اراضی طرح نهضت ملی مسکن بهصورت گروهساخت به متقاضیان شهر بهار با حضور استاندار همدان، فرماندار شهرستان بهار و مدیران استانی و شهرستانی مربوط به نهضت ملی مسکن در انتهای بلوار معلم شهر بهار با کلنگ زنی این طرح انجام شد.
طی این مراسم فرماندار شهرستان بهار گفت: یکی از پروژههای بزرگی که در دولت شهید رئیسی در دستور کار بود، نهضت ملی مسکن بود که ما از ابتدای سال ۱۴۰۲ با استاندار همدان برای پیگیری نهضت ملی مسکن در شهرستان بهار اقدام به تعامل تنگاتنگی نمودیم، تا جایی که در سال گذشته بالغ بر ۳۰ جلسه برای نهضت ملی مسکن شهرستان بهار و در سال جاری نیز ۱۰ جلسه برای پیشبرد کار انجام شد.
وی خانهدار شدن اقشار متوسط و ضعیف جامعه را از اهداف در اولویت دولت عنوان کرد و گفت: برای تحقق اهداف نهضت ملی مسکن الحاق ۴۰ هکتار زمین به محدوده شهر بهار را در دستور کار قرار دادیم که سند ۱۷ و نیم هکتار از آنرا برای این پروژه انجام داده و سند میزان ۷ هکتار از اراضی نهضت ملی مسکن نیز در جوار بیمارستان آیت الله بهاری شهر بهار بهنام اداره راه و شهرسازی زده شده است.
فیضاللهی افزود: در شهر لالجین نیز ۵/۳ هکتار از اراضی برای نهضت ملی مسکن سند زده شده است که جزو افتخارات ما است که به بهرهبرداری میرسد.
فرماندار شهرستان بهار خاطرنشان کرد: تا امروز با تلاش بیوقفه مسئولین مشکل زمین برای نهضت ملی مسکن حل شده است و از امروز به بعد مسئولین در بانکها و دیگر نهادها باید رسیدگی به این موضوع را بر عهده گیرند.
پایان خبر/ع
دیدگاه شما