به گزارش بهارانه به نقل از خبرگزاری فارس از بهار، نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در شهرستان بهار کار خود را آغاز کرد.
در مراسم افتتاحیه ابتدا امام جمعه بهار گفت: تأثیرهای آموزشی تئاتر به مراتب از هر ابزار دیگر آموزشی نظیر تلویزیون، اینترنت و رایانه بیشتر است بنابراین باید مورد توجه ویژه متولیان آموزش مردم به ویژه کودکان و نوجوانان قرار گیرد.
حجتالاسلام حبیبالله حاتمنیا تبادل فرهنگی را از مزایای برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان دانست و افزود: به طور قطع استمرار برگزاری این جشنوارهها در تکامل شخصیت کودکان و نوجوانان مؤثر است.
امام جمعه بهار با اشاره به شعار امسال جشنواره مبنی بر«تئاتر و نقش آن در آموزش و تربیت مخاطب» اظهار داشت: نمایش به دلیل اینکه به صورت مستقیم بر مخاطب تأثیر بینایی، شنوایی و تفکری دارد از مهمترین ابزار آموزشی است.
فرماندار بهار نیز گفت: از ابعاد بینالمللی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان میتواند، بسترساز تقویت گردشگری باشد که باید از این امکان به طور کافی بهرهبرداری شود.
نصرتالله گلکارزاده به اثرات تئاتر در ارتقای فرهنگ شهروندی پرداخت و اظهار کرد: ارائه مفاهیم از طریق هنر تئاتر میتواند در ارتقای شاخصهای فرهنگ شهروندی و نهادینه کردن آن در بین مخاطبان مؤثر واقع شود.
وی با اشاره به ضریب هوشی بالای کودکان و نوجوانان به عنوان شهروندان جامعه امروز گفت: هنر تئاتر با ارائه مفاهیم به صورت غیر مستقیم عامل مهمی در آموزش کودکان و نوجوانان است.
نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان از امروز تا روز جمعه در دو سانس 10 تا 12 و 16 تا 18 بعد از ظهر در فرهنگسرای آیتالله بهاری تئاترهای گوناگون اجرا میشود و بیش از 5 هزار نفر از کودکان و نوجوانان بهاری دراین جشنواره شرکت خواهند کرد.
همچنین طولانیترین نقاشی همزمان در شهرهای لالجین، صالحآباد و مهاجران نیز اجرا خواهد شد.
دیدگاه شما