به گزارش بهارانه، علیرضا مظاهری" در گفتوگو با خبرگزاری دانشحویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، اظهار کرد: مراکز تهیه فستفود، ساندویچی و ... با توجه به نوع رسته خود پروانه بهداشت و مجوز اتحادیه را دریافت میکنند.
وی افزود: برای تاسیس مراکز تولید پیتزا، سمبوسه، فلافل و ... ابتدا باید از بهداشت استعلام بگیریم و پس از تایید بهداشت اقدام به صدور مجوز برای اینگونه مراکز کنیم.
مظاهری تصریح کرد: مرکز بهداشت بازدیدهای دورهای را از مغازههای فروش فستفود، بستنی و آبمیوه به عمل میآورد و از نظر بهداشتی آنها را ارزیابی میکند و در صورت بروز تخلف و عدم مراجعه برای پروانه بهداشت منجر به پلمپ مغازه میشود.
رئیس اتحادیه ساندویچفروشیهای همدان اعلام کرد: اتحادیه هم سرکشیهای دورهای خود را درخصوص محیط و متراژ اینگونه مراکز اعمال میکند و مغازههایی که در گذشته مشکل بهداشتی و محیطی داشتهاند هفتهای دو بار مورد بازرسی قرار میگیرند.
وی در خصوص تمرکز مراکز فستفود در اطراف میدان امام(ره)، اظهار کرد: دور میدان امام(ره) حریم صنفی نبوده و رعایت فاصله برای مراکز فستفود از یکدیگر الزامی نیست.
مظاهری در خصوص قیمت انواع ساندویچ و فستفود اعلام کرد: قیمتها در کمیسیون نظارت بر قیمتها تعیین میشود و قیمت ساندویچ درجه یک با ممتاز در هر ساندویچی متفاوت است.
انتهای پیام/ س
دیدگاه شما