به گزارش بهارانه به نقل از نافع، سرهنگ "جمشيد باقري" عنوان کرد: در پي شکايت فردي مبني بر مورد سرقت واقع شدن کارگاه توليدي وي در ساعات تعطيلي شب، پيگيري و اقدام در اين خصوص در دستور کار پليس اگاهي شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: سارق که کارگر اخراجي همان کارگاه بوده در پي اختلاف با صاحبان کارگاه و اخراج از کار علي رغم گرفتن کليه حق و حقوق خود از صاحب کار در صدد اين نقشه شوم برآمده و با متقاعد کردن احدي از همدستان خودش نسبت به سرقت از اين کارگاه که فاقد نگهبان بوده اقدام کرده ، که با تلاش کارآگاهان پليس آگاهي شهرستان بهار در مدت زمان اندکي پس از وقوع سرقت دستگير شده و در بازجوئي هاي تخصصي به بزه ارتکابي خود اعتراف کرد.
اين مقام انتظامي بيان داشت: در بررسي محل سرقت مشخص شد که صاحب کارگاه با کمترين توجه به ضريب امنيتي کارگاهش اقدام به نگهداري وجوهات نقد و چک هاي حامل در محل مي کرده است و اين کارگر اخراجي با اطلاع از اين موضوع در فرصتي مناسب به سرقت 90 ميليون ريال وجه نقد و چک هاي حامل به ارزش بيش از يک ميليارد ريال اقدام کرده است.
باقری تصريح کرد: لزوم رعايت ضريب هاي امنيتي و بکارگيري دوربين هاي مداربسته، اختفاي دستگاه اصلي اين سيستم در محل مناسب و غير قابل دسترس سارقان، اطمينان از سالم بودن و ضبط تصاوير توسط دوربين هاي نصب شده، عدم نگهداري وجوه نقد در حجم و ارزش بالا، عدم نگهداري اوراق با ارزش در محوطه کارگاهي و همچنين استفاده کردن از گاوصندوق هاي مطمئن در اماکن تجاري نکات ضروري در امر پيشگيري از سرقت مي باشد که بايست توسط صاحبان صنايع و حرف رعايت شود.
وی با تشکر و تقدير از همکاري مردم شريف شهرستان بهار در خصوص مشارکت با پليس در برقراري نظم و امنيت و حفظ سلامت جامعه ابراز داشت: سامانه فوريت هاي پليسي 110 به صورت شبانه روزي آماده دريافت اخبار، اطلاعات و گزارش در خصوص هرگونه موارد مشکوک از سوي شهروندان و مردم شريف و خداجوي شهرستان بهار است.
پایان پیام/ س

دیدگاه شما