به گزارش بهارانه؛هزینهی ایاب و ذهاب کودکان تنها مدرسه استثنایی شهرستان بهار پرداخت نمیشود.
مدارس استثنایی بهمنظور تحصیل آسان کودکان معلول و مستعد است تا در عدالت آموزشی نیز بتوانند همانند کودکان دیگر بهتحصیل بپردازند.
مسئله عدالت آموزشی از اوایل انقلاب تحت شعار عدالت مطرح بود و دولتها تلاش خود را برای تحقق عدالت آموزشی نمودهاند، اما این تلاشها بعضاً ناموفق هم بوده است.
رهبر انقلاب نیز بارها در سخنانی به تغییر و تحول بنیادین در نظام آموزشی کشور و تحقق عدالت آموزشی تأکید داشتند.
اما حالا خانوادههای دانشآموزان مدرسه استثنایی بلال حبشی شهرستان بهار، نسبت به در نظر نگرفتن سرویس ایاب و ذهاب و عدم پرداخت هزینههای رفت و آمد این دانش آموزان،بهعلت عدم تخصیص سرویس ایاب و ذهاب، اعتراض دارند.
مادر یکی از دانش آموزان با خبرنگار بهارانه میگوید: محل زندگی ما یکی از روستاهای بخش صالح آباد است و هرروز دو فرزند خود را برای تحصیل به شهر بهار میفرستم که یکی از آنها معلول است ودر مدرسه کودکان استثنایی مشغول به تحصیل است و با گذشت چهار ماه از سال تحصیلی، مسئولین مدرسه به ما میگویند که هزينه سرویس مدرسه با خود شما است.
یکی دیگر از اولیای دانشآموزان میگوید: سرویس رفت و آمد فقط برای سه دانشآموز ساکن در شهر بهار است و برای کودکانی که از روستاهای اطراف به مرکز شهرستان تمهیدی صورت نگرفته است و ما ماهیانه در حدود پنج میلیون تومان برای رفت و آمد کودک خود متحمل هزینه میشویم، این در حالی است که آموزش و پرورش واداره بهزيستی باید در این زمینه به ما کمک کنند.
پايگاه خبری تحلیلی بهارانه مشکلات این قشر را انعکاس داده است،اما هنوز پاسخی از مسئولان دریافت نشده است.
اولیای دانشآموزان مدرسه استثنایی شهر بهار نیز سهشنبه ۱۹ دیماه با حضور در ساختمان فرمانداری شهرستان بهار، مراتب اعتراض خود را به گوش فرماندار رسانده و تقاضای رسیدگی را از فرماندار نمودند.
این درحالی است که دیروز سهشنبه، خبری از اداره کل آموزش و پرورش استان در زیرنویس شبکه همدان مبنی بر اختصاص بودجه بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال بهمنظور ایاب و ذهاب دانشآموزان مدارس استثنایی شهر همدان منتشر شد. اما انگار خبری از این بودجهها در شهرستان بهار نیست.
سکوت مسئولین آموزش و پرورش و بهزيستی شهرستان بهار در مورد رسیدگی به وضعیت دانشآموزان استثنایی، مورد تأمل است.
انتهای پیام/ع
دیدگاه شما