26. شهريور 1391 - 10:48   |   کد مطلب: 677
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد:
مهلت تكميل ظرفيت كنكور دانشگاه آزاد آغاز شد/ اعلام نتايج در هفته دوم مهر ماه
امكان انتخاب رشته محل جديد براي داوطلبان آزمون سراسري رشته‌هاي غيرپزشكي و علوم پزشكي سال 91 دانشگاه آزاد اسلامي فراهم شد.

به گزارش بهارانه به نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر ناصر اقبالي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي اعلام كرد: كليه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون رشته‌هاي غير پزشكي و علوم پزشكي سال 91 دانشگاه آزاد اعم از قبولي يا مردودي مي‌توانند جهت انتخاب مجدد رشته محل از ميان آن دسته از رشته محل‌هايي كه جديدا به تصويب شوراي عالي گسترش آموزش عالي رسيده است و يا رشته‌ محل‌هايي كه در مرحله اول اعلام نتايج ظرفيت آنها تكميل نشده است از ساعت 10 صبح امروز يكشنبه (26 شهريور ماه) به پايگاه ثبت‌نام الكترونيكي مراكز آزمون به آدرس www.azmoon.org مراجعه و نسبت به انتخاب رشته و محل جديد اقدام نمايند.

وي با بيان اينكه در اين مرحله به داوطلبان امكان انتخاب حداكثر 20 كد رشته و محل از ميان رشته‌هاي مجموعه امتحاني ارائه خواهد شد، اعلام كرد:‌ استثناً داوطلبان رشته‌هاي پزشكي در صورت تمايل مي‌توانند علاوه بر رشته‌هاي ارائه شده در گروه علوم و پزشكي رشته‌هاي مورد نظر خود از مجموعه علوم تجربي و كشاورزي را نيز در انتخاب‌هاي خود منظور نمايند.

اقبالي با تاكيد بر اينكه داوطلبان لازم است در انتخاب رشته محل‌هاي خود به محدوديت جنس پذيرش و قيد پذيرش بومي براي خواهران در برخي از رشته محل‌ها دقت نمايند اعلام كرد: هر داوطلب تنها يك بار مجاز به انتخاب رشته شهر مي‌باشد.

رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي همچنين با بيان اينكه داوطلبان حداكثر تا پايان روز شنبه اول مهر مي‌توانند با مراجعه به سامانه مذكور نسبت به انتخاب رشته اقدام نمايند، تصريح كرد: آن دسته از داوطلباني كه به منظور خودآزمايي در آزمون شركت نموده‌اند، امكان انتخاب رشته شهر مجددا از طريق اين سيستم را نخواهند داشت.

وي زمان اعلام نتايج داوطلبان در اين مرحله را هفته دوم مهرماه اعلام كرد.