16. فروردين 1405 - 21:34   |   کد مطلب: 45575
در تحلیل حادثه طبس دوم؛
عملیات ویژه شکست خورده
نیمه شب گذشته دو هواپیمای سی ۱۳۰ و هلیکوپترهای بلک هاوک و جنگنده های آ 10 در جنوب استان اصفهان ساقط و منهدم شدند که به‌نظر می‌رسد حجم و کیفیت این عملیات برای نجات یک خلبان نبوده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ عملیات نظامی آمریکا با سقوط هواپیما و بالگردهای ارتش آمریکا در جنوب اصفهان با این حجم از تجهیزات مدرن آمریکایی برای نجات خلبانی که احتمال دستگیری آن در ساعات اولیه بالاست نبود.
به‌نظر نمی‌رسد اجرای عملیات نظامی گسترده در جنوب اصفهان حوالی یک فرودگاه قدیمی و سایت‌های هسته‌ای ما برای نجات جان یک خلبان مفقود شده ( در فاصله‌ای از محل سقوط جنگنده) پس از گذشت ۵۰ ساعت از سقوط باشد؛ بلکه باتوجه به شرایط جنگ که آمریکا در آن مستأصل شده است، ترامپ به‌دنبال رو کردن یک برگ برنده مهم با تسخیر سایت های هسته‌ای ما توسط نیروهای تکاور ارتش آمریکا بوده است.
اما یک طبس دیگر اینبار نه با شن‌های بیابان بلکه با دستان رزمندگان اسلام رقم خورد.
 
با این اتفاق بزرگ، آمریکا با یک شکست راهبردی و عملیاتی بزرگ مواجه شده است که تلاش می‌کند با اخبار پر سر و صدای فرعی و مطرح کردن عملیات نجات خلبان، این شکست مفتضحانه را پوشش دهد.
همان‌طور که در ماجرای شکست عملیات طبس در سال ۱۳۵۹ آمریکا اذعان کرد که برای رهایی گروگان‌ها در تهران این عملیات را انجام داده است.
درصورتیکه که گروگان‌های آمریکایی در آن برهه در تهران نبودند و آمریکایی‌ها به قصد کودتا و تصرف بیت امام، صدا و سیما و مراکز حساس به‌سمت تهران در حرکت بودند و قرار بود در طبس بخشی دیگر هم برای رهایی گروگان‌ها به سمت مشهد حرکت کنند.
انتشار روایت درست در این برهه بسیار مهم است.
حامد عیوضی 
 

تصاویر تکمیلی: