18. فروردين 1402 - 15:27   |   کد مطلب: 41324
خطیب جمعه شهرستان بهار:
هفته آینده با حضور حداکثری با مشت های گره کرده در روز قدس حضور پیدا خواهیم کرد
حجت الاسلام رضا مصباح: شب های قدر؛ شب قدر پیدا کردن است باید در شبهای قدر صلاح و رستگاری خود را از خدا بخواهیم.

به گزارش بهارانه، خطیب جمعه شهرستان بهار با توصیه و سفارش همگان با رعایت تقوای الهی اظهار کرد: ماه رمضان، فرصت باز شدن درهای رحمت الهی است؛ ماه رحمت، عزت و ارزش خدا برای بندگان است باید قدر لحظه لحظه آن را بدانیم، و تکریم و تجلیل این ماه را بکنیم و لازمه به جا آوردن شکر نعمت رمضان، معرفت نسبت به آن است، یکی از فرصت های ماه رمضان تقویت اراده است و مؤمنان باید با اراده برای انجام عمل پولادین در راه خدا قرار گیرد، راه تقویت و محکم شدن اراده کمک گرفتن از ماه رمضان است.

حجت الاسلام رضا مصباح ماه رمضان را  عرصه باز شدن درهای رحمت الهی خواند و گفت: ایام قدر، ایام پیش رو ایام آشتی و ارتباط و برگشت فرزند به آغوش پدر و مادر  است باید از این ماه خوب استفاده کنیم، ایمان و اراده خود را تقویت کنیم و فرصت ها را از دست ندهیم چرا که فرصت آشتی با خداوند در ایام قدر، راسخ شدن ایمان و اعتقاد است وباید با تمام امید به استقبال شبهای قدر برویم، تا با درخواست درست، رضایت محبوب را جلب کنیم چراکه بالاترین ارزش و توفیق انسانیت تاج بندگی بر سر انسان است، اطاعت از خدا، نماز، دعا و ذکر، توفیق خدا بر ماست و وظیفه ما اطاعت از خداست باید قدر لحظات را بدانیم و توفیق درک این شب ها در خود بوجود آوریم، شاید این ماه رمضان آخرین ماه رمضان ما باشد.

حجت الاسلام مصباح با اشاره به ایام پیش رو ایام شهادت امیرالمؤمنین(ع) گفت:  بزگواران احترام به شان امیرالمؤمنین احترام به شان انسانیت است  و درک، حفظ شعایر احترام به شان انسانیت است، باید با دغدغه مولا آشنا شویم چرا که در آخرین لحظات زندگی امام علی، وصیت حساس به تمام مؤمنان و شیعیان فرزندان و اهل تشیع داشت  و باید ما آن را آویزه گوش خو قرار دهیم؛ حضرت همه را وصیت میکند به تقوا و دوری از غفلت می‌کند و نگرانی حضرت همین است دعوت به تقوا اساس کار ماست، تذکر منفعت مومن است، غفلت از هدف اسلام باعث از بین رفتن هدف اسلام میشود، دشمن تمام هجمه خود را بر شیعیانان تحمیل می‌کند و با تمام قوا با جنگ ترکیبی، به جنگ با مؤمنان آمده، باید مواظب محرمات و واجبات، دختران و پسران، جامعه بود که اساس اسلام وسنت و امانت لطمه نبیند؛ برادران و خواهران مواظب باشید غیرت و ارزش های ما آسیب نبیند تا سعادت مردم به خطر نیفتد ، سعادت و زندگی ما در کنار  علی و اولاد علی است نباید فریب  دنیای زودگذر رابخوریم مواظب باشیم آخرت خود را ارزان نفروشیم، و زندگی زودگذر ما را فریب ندهد.
 
خطیب جمعه شهرستان بهار اذعان کرد: تا تقوا نباشد جامعه، ایمان، مکتب، قرآن ما آسیب میبیند، و لازمه آن در حول محور خدا بودن و اساس کار را خدا قرار دادن است، اگر هرج و مرج و فساد جامعه را بگیرد دیگر ایمن نیستیم و ایمان و اسلام، تشیع و انقلاب در  معرض خطر می افتد و اگر برای حضرت علی(ع) می‌خواهیم گریه کنیم وسیاه بپوشیم باید وحدت و انسجام و دوری از هرگونه تفرقه را در نظر بگیریم، اینها دغدغه و نگرانی مولا است حواسمان را جمع کنیم شب های قدر شب های برگشتن و  ارزش پیدا کردن  است، دلی که دنبال دنیا رود دل جماد و دل سنگ است که دنبال شهوات و حیوانیت میرود، توبه ما باید از دل سنگ باشد تا وجود انسانی خود را پیدا کنیم، شب قدر؛ شب قدر پیدا کردن است باید در شبهای قدر صلاح و رستگاری خود را از خدا بخواهیم، خود را از غیر خدا، افکار ونیت قبیح  پاک کنیم تا خدا نظر رحمت برما بیندازد.

وی نیز اظهار کرد: انقلاب ما ثمره خون شهدا و پاکان است، حواسمان را جمع کنیم، کشورهایی که مقابل امانت امام ایستادند همه در حال  مضمحل شدن هستند، آمریکا و اسرائیل در حال فرو ریختن هستند، این یعنی فرو ریختن هژمونی غرب است که نشان میدهد رهبرانی که در فساد فرو رفته اند نمی‌توانند دنیا را از منجلاب نجات دهند و نباید فریب آنها را بخوریم؛ الحمدالله نابودی صهیونیست ها در حال اتفاق افتادن است و  دیوان لاهه اولین حکم را در محکومیت آمریکا به نفع ایران عنوان کرد و دادگاه لاهه در حکم خود امریکا را ملزم به پرداخت غرامت به ایران کرد و این پیروزی برای قدرت ایران است ونتیجه توکل به وعده الهی موفقیت را در پیش دارد.

حجت الاسلام مصباح با تاکید بر اینکه روز قدس را در پیش داریم گفت: هفته آینده با حضور حداکثری با مشت های گره کرده حضور پیدا خواهیم کرد،  فلسطین آرمان و عزت اسلام و شرف اسلام و مرز ما است اگر فلسطین در خطر باشد، هیمنه اسلام درخطر است و اگر امام خمینی (ره)در بهترین حالات روز قدس را بعد از شب های قدر اعلام کردند  این هدف و مرز ماست که بایستی مرز را حفظ کنیم.

وی در پایان گفت: انقلاب مدیون امام خمینی(ره) و ولایت است، رحمت و نعمت خدا بواسطه شیعیانان است و شیعه باید امام و راهبر داشته باشد و امام  سلاله است، امامی که نتیجه حوزه است اگر الان ایمانی است و عزتی است نشات گرفته از حوزه ها است نباید حوزه ها خلوت باشد فرزند طلبه در خانواده بالاترین تاج در خانواده است که یاد پدر و مادر را زنده نگه می‌دارد، کسی که لباس پیامبر را به تن میکند، مثل پیامبر و مولا متقیان از گزندها محفوظ نیستند و ملامت ها را میچشند، محرومیت ها را می‌کشند و حوزه های علمیه در عصر ظلمت و تاریکی برکت هستند، راه و مسیر خدا سخت است از فرد فرد شما درخواست دارم فرزندان و نوه های نود را برای حضور در حوزه ها تشویق کنید تا علمدار حسین تربیت شوند، طلاب باعث پویایی مساجد هستند، حلال و حرام جامعه ما بسته به آنهاست، پس باید حوزه شهرستان پربار باشد و خروجی آنها افرادی چون آیت الله بهاری ها و ملا حسین قلی ها باشد.