2. ارديبهشت 1395 - 16:37   |   کد مطلب: 16066
در دیدار وزیر بهداشت
آیت‌الله نوری‌‌همدانی: دولت برای از بین بردن فقر با نهایت تمام گام بردارد‌
یکی از مراجع عظام تقلید با بیان اینکه ‌اگر ‌ورزش همگانی ترویج یابد، ۵۰ درصد مشکلات برطرف خواهد شد، گفت: دولت برای ‌از بین بردن فقر در جامعه ‌با نهایت تمام گام بردارد.

به گزارش بهارانه  به نقل از تسنیم ، آیت‌الله نوری همدانی امروز در دیدار با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در کارهای خود به گونه‌ای رفتار کنید که به کسی محتاج نباشید و این امر بسیار مهمی است، اظهار داشت: در اسلام باید فقر، بیماری، جهل و ظلم از بین برود و هر کسی بتواند این مسائل را از جامعه اسلامی بردارد موفق است و به دستورات اسلامی توجه کرده است.

این مرجع تقلید با اشاره به اقدامات وزیر بهداشت گفت: شما توفیق یافته‌اید ‌‌اقداماتی انجام دهید که در تاریخ ایران بی‌سابقه است، آنقدر کار شما دلسوزانه است و در حد بالاست که بسیار ارزشمند است.

آیت‌الله نوری‌همدانی با بیان اینکه موضوع مهم ورزش کردن است و این را باید نهادینه کنید چرا که این امر موجب می‌شود بسیاری از بیماری‌ها از بین برود، تصریح کرد: اگر کاری کنید که ورزش همگانی ترویج یابد، 50 درصد کار برطرف خواهد شد و می‌توانیم سلامت را در جامعه نهادینه کنیم.

این مرجع تقلید با بیان اینکه بنده سالیان طولانی است که ورزش می‌کنم و به برکت همین ورزش هیچ بیماری نگرفته و هیچ دارویی مصرف نمی‌کنم، اضافه کرد: موضوع دیگر از بین بردن فقر در جامعه است و دولت سعی کند در این راستا با نهایت تمام گام بردارد.

وی عنوان داشت: برای شما آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم که همواره مثل همیشه در کارهای خود موفق باشید و بتوانید به مردم خدمات‌رسانی کنید.

انتهای پیام/س