28. فروردين 1395 - 11:16   |   کد مطلب: 15952
مدیر بنیاد مسکن شهرستان بهار خبر داد
بازنگری طرح هادی در 3 روستای شهرستان بهار
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان بهار از بازنگری طرح هادی در سه روستای شهرستان بهار خبر داد.

به گزارش بهارانه به نقل از فارس، حسین سماواتی صبح امروز در دیدار کارکنان بنیاد مسکن شهرستان بهار با امام جمعه این شهرستان از اتمام طرح هادی تمام روستاهای شهرستان بهار خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر بازنگری طرح هادی در روستاهای دهنجرد، چوتاش و خوشاب سفلی را در برنامه داریم.

وی از صدور و واگذاری 10 هزار و 883 جلد سند روستایی و 2 هزار و 428 سند شهری در شهرستان بهار خبر داد گفت: نسبت به معرفی 5 هزار و 856 نفر از متقاضیان تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن به بانک‌های عامل اقدام شده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان بهار با اشاره به اینکه تاکنون برای 5 هزار و 58 نفر عقد قرارداد شده است، افزود: برای 4 هزار و 777 واحد پایان کار صادر شده است.

وی با بیان اینکه عملیات آسفالت‌ریزی در 9 روستای شهرستان آغاز شده است، اظهار کرد: این عملیات در هفت روستا نیز تا پایان ماه شروع می‎شود.

 امام جمعه شهرستان بهار نیز با بیان اینکه بنیاد مسکن در خدمت‎رسانی به مردم کوشا باشد، اظهار کرد: مردم روستاها از کم‎توقع‎ترین و زحمتکش‌ترین اقشار جامعه هستند و باید خدمات بیشتری به روستاها ارائه شود.

حجت‎الاسلام حبیب‌ حاتم‎نیا در پایان سخنانش خدمات بنیاد مسکن در روستاهای شهرستان را مطلوب دانست و خواستار تداوم این اقدامات شد.

انتهای پیام/س